foto

Barbara Ratthey

  • nar. 1940
  • zem. 18.10.2009
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Neues aus Stenkelfeld (TV film)
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
2000 Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
1995 Nur über meine Leiche
1985 Novembermond
1969 Spion unter der Haube (TV film)
1967 Rockys Messer
1961 Der Kreidekreis (TV film)

TV seriály

2006 Toll Tom! (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1968 Alles dreht sich um Michael (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky