foto

Mika Ripatti

  • nar. 1964
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tappajan näköinen mies
2009 Toinen jalka haudasta
2007 Rok vlka
2006 Keisarin salaisuus
2003 Nousukausi
Vieraalla maalla
1999 Apinamies! (studentský film)
Terror (studentský film)
1997 Joonas

TV seriály

2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
další epizody (8)
2008 Joku kaltaiseni (TV seriál)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (10)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
2000 Siperian Nero! (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vita nuova (studentský film)

TV seriály

2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 1 (E05)

Dokumentární

2011 Näin tehtiin tappajan näköinen mies (TV film)
2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
2003 Elämysmatka Nousukauteen

Režijní filmografie

Filmy

1999 Terror (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Terror (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Terror (studentský film)

Host

TV pořady

2003 Harakanpesä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace