foto

James Hanlon

  • nar. 1966
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bookie's Lament, The
Tajemství
1999 Počítání mrtvých
1995 Zoja (TV film)

TV seriály

2014 Legenda (TV seriál)
Tekutý písek (S01E07)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Stav nouze (S02E20)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oheň (S09E21)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
The Protector (TV seriál)
2010 Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Volná láska (S07E20)
Osudový pád (S07E16)
další epizody (4)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bostonský smrťák (S04E18)
Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
41 Shots (E02)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Rozchod (S06E07)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Opičí láska (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paranoia (S02E14)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Nature or Nurture? (S01E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Entrapment (S07E09)

Dokumentární

2002 11/9 (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Into the Breach (S10E16)
2018 Station 19 (TV seriál)
Let It Burn (S01E07)
Animal Kingdom (TV seriál)
Wolves (S03E04)
Chicago Fire (TV seriál)
The F Is For (S06E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nebroušený diamant (S10E09)
Tajnosti (S09E13)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Můžu dostat svědka? (S09E06)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nesem vám noviny (S08E11)
Černý trh (S08E04)
Není kouře bez ohně (S07E23)
další epizody (4)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Řízení a kontrola (S07E04)
Řidič slečny Diaz (S07E03)
Arkady Kolčev (S06E23)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stín (S06E08)
Válečný pláč (S05E14)

Dokumentární

2002 11/9 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky