foto

Merja Ritaranta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Uusi Päivä: Mä voin selittää kaiken (TV film)
2007 Antiikkieno
Maan mitta (TV film)
2005 Rakastuin mä luuseriin
2000 Kekkosen kaveri (TV film)

TV seriály

2016 Vihreät Valot: Väärät bileet (TV seriál)
Hiostamo (S01E09)
Raja (S01E08)
Iso paha susi (S01E07)
další epizody (9)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

TV pořady

2010 Eurovision laulukilpailu 2010 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2005 Poinzi (TV pořad)
2004 Miesten Joulu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace