foto

Antti Mikkola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
Taistelu Näsilinnasta 1918
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2001 Řeka
2000 Hylätyt talot, autiot pihat

TV seriály

2018 Pirjo (TV seriál)
Likainen Kokki (S01E03)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
2012 Tehdas (TV seriál)
Onnettomuusihminen (S01E09)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky