foto

Jyrki Mänttäri

  • nar. 12.1.1970 (49 let)
    Sippola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dyykkivuoro
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
2010 Pitkän päivän aamu (studentský film)
2007 Maan mitta (TV film)
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
1999 Kovat miehet

TV seriály

2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
Syke (TV seriál)
Priorisointia (S03E04)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Östelääkin ovelampi (S04E03)
Pelastavat enkelit (S04E02)
Rahaa ilman rakkautta (S04E01)
další epizody (5)
2012 Tehdas (TV seriál)
Erikoinen ihminen (S01E01)
Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (4)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
Kiima (S01E08)
Eksyneet (S01E07)
další epizody (9)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
1997 Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Katinkontti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky