foto

Julia Nachtmann

  • nar. 1981
    Filderstadt, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2016 Endstation Glück (TV film)
Léto na Sicílii (TV film)
2015 Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2014 Tatort - Brüder (TV film)
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
2008 Remarque - Sein Weg zum Ruhm (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Immer Ärger mit Nele (S04E02)
2007 Post Mortem (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
2004 München 7 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky