foto

Christian Pätzold

  • nar. 24.4.1944 (75 let)
    Tűbingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fauler Zauber
2015 Elser - mohl změnit svět
Hiszpanka
Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2013 Die Holzbaronin (TV film)
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
2009 Katzenleben (studentský film)
2008 Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
1999 Fake - Die Fälschung (studentský film)
1998 Frau Rettich, die Czerni und ich
1997 Harald
1992 Happy Birthday, Türke!

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Kreuzwege (S01E07)
další epizody (5)
2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf - Die Serie (TV seriál)
SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace