foto

Christian Pätzold

  • nar. 24.4.1944 (76 let)
    Tübingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fauler Zauber
2015 Elser - mohl změnit svět
Hiszpanka
Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2013 Die Holzbaronin (TV film)
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
2009 Katzenleben (studentský film)
2008 Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
1999 Fake - Die Fälschung (studentský film)
1998 Frau Rettich, die Czerni und ich
1997 Harald
1992 Happy Birthday, Türke!

TV seriály

2020 Der letzte Wille (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hexentanz (S11E19)
2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Böser Wolf (S11E02)
Hopp & Ex (S11E01)
Vermächtnis (S10E22)
další epizody (6)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Marathongirl (S10E13)
Cool bleiben (S10E09)
Kollateralschaden (S10E07)
další epizody (13)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
další epizody (5)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hamster im Gepäck (S06E11)
Freiheit für Cooper - Teil 2 (S06E09)
Freiheit für Cooper - Teil 1 (S06E08)
další epizody (5)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Dachschaden (S09E14)
Beste Freunde (S09E11)
další epizody (10)
2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
Kaiserbaby (S08E10)
další epizody (14)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Schlitzohr (S07E02)
další epizody (8)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Krokodil (S06E08)
Kettenreaktion (S06E04)
Die Tote auf dem Eis (S05E25)
další epizody (10)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Karriere (S05E09)
Amnesie (S05E06)
Tattoo (S05E04)
další epizody (13)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Sechs Richtige (S04E13)
Nachtschicht (S04E10)
další epizody (12)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
Lavendeltod (S03E09)
další epizody (12)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Killesberg-Baby (S02E10)
Türen der Stadt (S02E09)
Sternstunden (S02E08)
další epizody (19)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Als geheilt entlassen (S01E02)
Santa Maria (S01E01)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky