foto

Brent Huff

  • nar. 11.3.1961 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 HeadShop
2017 Chicanery
2015 Killing Lazarus
Vánoční výměna
2014 Atwill Web Series
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
2010 Vražedná rychlost
2009 Srbské jizvy
2006 Dead & Deader (TV film)
2005 Skleněná past
2004 Temptation
2003 Bad Bizness
Final Examination
2000 Krasavice
V zajetí hlubin
1999 Hitman
Podsvětí
Únos
1998 Girls' Night
Škorpio 1
1997 Dead Tides
Ostrá parta
Přísně tajný Hollywood (TV film)
1996 Oblivion 2: Backlash
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Tinkercrank
1994 Návrat špiona (TV film)
Rukojmí
1993 Das Paradies am Ende der Berge (TV film)
Honba za modrým diamantem (TV film)
Tierärztin Christine (TV film)
1992 Upadnout v nemilost
1991 Sulle tracce del condor
1989 Nato per combattere
1988 Cop Game
Trappola diabolica
1987 Stormquest
1986 Ozbrojená odpověď
1985 Deadly Passion
Devět životů nindži
1984 Gwendoline
Summer Fantasy (TV film)
1978 Coach
1976 King Kong

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
The Q Word (S02E19)
Hand-Off (S02E15)
Casualties (S02E14)
další epizody (4)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Bet (S02E03)
The Night General (S02E02)
2018 Shameless (TV seriál)
Black-Haired Ginger (S09E05)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy připraven (S11E06)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
No Exit (S05E20)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Taktické cvičení (S05E25)
1996 Temné nebe (TV seriál)
Moving Targets (E02)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky