foto

Valérie Ancel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Belinda et moi (TV film)
2007 Notable donc coupable (TV film)
2000 Pleure pas Germaine
1999 Bascule, La (TV film)
Complices, Les (TV film)
Kennedy et moi
Le Boiteux: Baby blues (TV film)
1995 L'année Juliette
1991 Colette

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
In memoriam (S07E01)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Larmes de Pasquin (S01E01)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Randonnée mortelle (S04E10)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dérapages (S01E03)
2002 Garonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky