foto

Šúiči Ikeda

  • nar. 2.12.1949 (69 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
2017 Kidó senši Gundam: The Origin V - Gekitocu Room kaisen
One Piece: Episode of East Blue – Luffy to 4 nin no nakama no daibóken
2016 GANTZ: O
2015 Gamba: Gamba to nakama-tači
Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
2011 Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan – Shin Kyōto-hen
2010 One Piece Film: Strong World - Episode 0
2007 Kidó senši Gundam SEED Destiny: Džijú no daišó (TV film)
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Kudakareta sekai (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sadame no góka (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sorezore no curugi (TV film)
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
2005 Kidó senši Gundam SEED Destiny Final Plus: Erabareta mirai (TV film)
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
Tenjō tenge: The Past Chapter
2003 One piece: Dead end no bôken
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman
2001 Gundam Evolve
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
The Siamese: First Mission
2000 Alexander senki gekidžóban
1999 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
1993 The Hakkenden: Šin šó
Unkai no meikjú Zeguy
1991 Arslan senki
Fušigi no umi no Nadia: Gekidžójó Original han
1990 New Dream Hunter Rem
Otokogi
Riki Oh 2: Horobi no ko
Sol Bianca
The Hakkenden
1989 Baó raihóša
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Moeru! Oní-san
Project A-Ko: Final
Ucu no miko
1988 Ginga eijú densecu
Kaze o nuke!
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Kidó senši SD Gundam
Mahjong hišóden naki no Rjú
Project A-Ko 3: Cinderella Rhapsody
Učú no senši
1987 Bubblegum Crisis
Marjú senki
Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
1986 Prefectural Earth Defense Force
Project A-Ko
Wanna Bees
Wannabes
1985 Dallos: Special
Dream Hunter Rem
1983 Dallos
1982 1000 nen džoó
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
Waga seišun no Arcadia
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1980 Hi no tori 2772 : Ai no CosmoZone
1979 Jean Valjean monogatari (TV film)
1977 Gokumontó
1968 Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
1964 Robó no iši

TV seriály

2016 Kidó Senši Gundam UC RE:0096 (TV seriál)
2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2011 (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
2010 Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
2008 Golgo 13 (TV seriál)
Mitsumei: Kangetsu Kasumi Kiri (TV seriál) - vyp.
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Džúken sentai Gekiranger (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Seto no hanajome (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Monster (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
Ninpú sentai Hurricanger (TV seriál)
2001 Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
1999 Alexander senki (TV seriál)
Arc the Lad (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1994 Tico a přátelé (TV seriál)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
1988 Moeru! Onísan (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Honó no Alpen Rose: Jeudi & Lundi (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1984 Giant Gorg (TV seriál)
1981 Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace