foto

Horst Janson

  • nar. 4.10.1935 (84 let)
    Mainz-Kastel, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
2012 Fliegen lernen (TV film)
2011 Nejlepší přítelkyně (TV film)
2010 Eines Tages...
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Příběhy o lásce: Návrat domů (TV film)
Schlaflos (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
Totgesagte leben länger
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Dornröschen - Ab durch die Hecke! (TV film)
Momella - Eine Farm in Afrika
SEK Calw
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
2005 Comedy-Schiff (TV film)
Die Wittelsbacher
Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
Nejlepší kamarádky (TV film)
2001 Liebe, Tod & viele Kalorien (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
1997 Mystères de Sadjurah, Les (TV film)
Segno della scimmia, Il (TV film)
1995 ...dann hau ich eben ab (TV film)
Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1994 Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
Vukovar se vraca kuci
1993 Bouřlivé setkání (TV film)
Tierärztin Christine (TV film)
1986 Poslední dny generála Pattona (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
Není čas umírat
1983 Jak by se vám to líbilo ?
Nürnberger Bett, Das
1979 Válečný kříž
1976 Taxi 4012
Volání na ďábla
1974 Captain Kronos - Vampire Hunter
Früher oder später (TV film)
Frühling auf Immenhof
Mrtvý potápěč nebere zlato
1973 Crazy - total verrückt
Die Zwillinge vom Immenhof
Zinksärge für die Goldjungen
1972 Die Glückspirale (TV film)
Ehefeind, Der
George
La vita, a volte, è molto dura, vero Provvidenza?
¡Viva la muerte…tuya!
1971 Der Kapitän
Hilfe, die Verwandten kommen
Murphyho válka
1970 You Can't Win 'Em All
Zlom
1969 Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Spielst Du mit schrägen Vögeln
1968 Artisté pod kopulí cirkusu
Eine Frau sucht Liebe
1967 Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
Die Letzten (TV film)
1966 Das Rätsel von Foresthouse (TV film)
Erinnerung an zwei Montage (TV film)
Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
Liebenden von Florenz, Die (TV film)
1965 Der Spielverderber - Das kurze, verstörte Leben des Kaspar Hauser (TV film)
Niemandsland (TV film)
1963 Meč a váhy
Teufelskreise (TV film)
1962 Das Mädchen und der Staatsanwalt
Útěk z Východního Berlína
1961 Bernadette Soubirous (TV film)
Das Riesenrad
Ruf der Wildgänse
1960 ...und noch frech dazu!
Das Glas Wasser
Drei schräge Vögel
1959 Buddenbrooks - 1. Teil

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unverblümt (S21E18)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Geständnisse (S13E37)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Seychely (E05)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Štěstí na horizontu (E07)
Druhé jaro (E06)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Odysea srdcí (E05)
Koncert na rozloučenou (E04)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Allein gegen alle (S06E02)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Singles (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
Nordlichter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Härte 10 (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál)
1972 Frau bleibt eine Frau, Eine (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1968 Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1992 Brasilianische Protokolle 2 (TV film)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
Quiz Taxi (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1998 ARD-Buffet (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1981 Prominentenküche mit... (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky