foto

Brixton Karnes

  • nar. 1.1.1960
    Syosset, New York, USA
  • zem. 16.5.2012 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Power Play
2002 Hidden Agenda
2000 Mary Kay Letourneau Story, The (TV film)
1999 Spiknutí
1995 Pancéřová holka
1994 Where Are My Children? (TV film)
1991 Bublifuk
Mrtvé ticho (TV film)
1988 Police Story: Cop Killer (TV film)

TV seriály

2004 JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2002 JAG (TV seriál)
Když se lano přetrhne (S08E09)
1999 JAG (TV seriál)
Mimořádná událost (S05E10)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Noční blues (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace