foto

Vincent Kartheiser

  • nar. 5.5.1979 (39 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec Vincent Kartheiser se narodil 5. května 1979 v Minneapolisu v Minnesotě a je syn Janet Marie a Jamese Ralpha Kartheiserových. Měří 180cm.

Zahrál si ve filmech NEZKROCENÉ SRDCE, ALJAŠKA, PAMPELIŠKA, STRIKE, SLADKÁ SPRAVEDLNOST, RANGO a další. Ve filmu MASTERMINDS dostal hlavní roli. Nejvíce ho ale proslavil MAD MAN natočený roku 2007, kde si zahrál roli Peta Campbella, a tutéž roli hrál v LONG WEEKEND, natočeném ve stejném roce. Známý je také ze seriálu ANGEL (pro zajímavost: Angel má 110 epizod a Vincent hrál ve 28 z nich. Hrál Connora, syna dvou upírů - Darly (Julie Benzové) a Angela (Davida Boreanaze)).

Žije asketicky - vyhýbá se automobilům, místo toho chodí pěšky nebo jezdí hromadnou dopravou. V současné době žije v bungalovu, který nazývá "dřevěná krabice bez zrcadla“ a prodává nebo rozdává všechno co vlastní. Jednu dobu se o něm říkalo, že nemá ani záchod, ale to popřel.

ArsenalEagle

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Hangman
Crypto
2018 Most Likely to Murder
2017 My Friend Dahmer
The Most Hated Woman in America
2016 A Kind of Murder
2015 Day Out of Days
Winter Light
2014 Red Knot
2013 Beach Pillows
2011 Rango
Vyměřený čas
2010 Elektra Luxx
2007 Killing Zelda Sparks
2006 Alpha Dog
Waning Moon
2004 Pampeliška
2003 Falling Off the Verge
2001 Nevyřčené tajemství
2000 Kdo seje zlo
Ricky 6
Zločin a trest na předměstí
Šťastné město
1998 Feťáci
Stávka!
1997 Ničitel
1996 Aljaška
1995 Kouzelný klíč
1994 Anděl strážný
Malá velká liga
1993 Nezkrotné srdce

TV seriály

2018 Ponorka (TV seriál)
Proven Innocent (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
Kapitola první (S01E01)
2016 Casual (TV seriál)
The Lake (S02E09)
The Magpie (S02E08)
Threesomes (S02E07)
další epizody (7)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
12 Angry Men Inside Amy Schumer (S03E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Ztracený obzor (S07E12)
další epizody (7)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Strategie (S07E06)
Monolit (S07E04)
další epizody (5)
2013 High School USA! (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
další epizody (13)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Poplatky a provize (S05E12)
Ta druhá (S05E11)
další epizody (13)
2011 Cleveland show (TV seriál)
Like a Boss (S02E12)
2010 Money (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (13)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
další epizody (12)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Smetánka (S02E11)
další epizody (12)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (12)
1999 Angel (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)

Dokumentární

2004 'Angel': Season 3 Overview

TV pořady

2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace