foto

Scott Decker

  • nar. 22.7.1970
    New Rochelle, New York, USA
  • zem. 3.6.2015 (44 let)
    Yorktown, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killer: Malevolence 3
2015 Rock Story
2013 Burning Blue
2008 Bonnie & Clyde vs. Dracula
1996 Paulie
1994 Raněná srdce

TV seriály

2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jerseyská spravedlnost (S15E12)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Volný pokoj (S05E17)
2001 JAG (TV seriál)
Minulý čas (S06E21)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Sunny, Like Sunshine (S01E06)
Hell Is What You Make of It (S01E04)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Taxikář (S03E13)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace