foto

Leila Gerstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Tempting Adam (TV film)

TV seriály

2017 Drápy (TV seriál)
Self-Portrait (S01E06)
Příběh služebnice (TV seriál)
Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (S01E04)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Je to kluk (S04E06)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Tvou lásku si nesu s sebou (S03E16)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
Opět na cestách (S02E22)
další epizody (5)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Rozpolcená (S02E01)
Velký den (S01E22)
další epizody (5)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Lásky a trápení (S01E07)
Přehlídka v troskách (S01E02)
Začátek (S01E01)
Super drbna (TV seriál)
Princezny a žabák (S04E20)
Damien Ničemný (S04E13)
2010 Super drbna (TV seriál)
Evin dotek (S04E04)
Sladkých šestnáct (S03E15)
2009 Super drbna (TV seriál)
Konec Disko koštěte (S03E10)
Rufus se žení (S03E05)
Páni z jihu mají radši blondýnky (S02E22)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 O.C. (TV seriál)
The Dream Lover (S04E11)
2006 O.C. (TV seriál)
The Metamorphosis (S04E04)
The Day After Tomorrow (S03E20)
The Sister Act (S03E12)
2004 Life As We Know It (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (9)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Cedule (S03E21)
Opět spolu (S03E20)
další epizody (14)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
Se mnou asi ne, chlapče (S02E07)
další epizody (21)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Druhá šance (S03E22)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace