foto

Leila Gerstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Tempting Adam (TV film)

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Self-Portrait (S01E06)
Příběh služebnice (TV seriál)
Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (S01E04)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Princezny a žabák (S04E20)
Damien Ničemný (S04E13)
2010 Super drbna (TV seriál)
Evin dotek (S04E04)
Sladkých šestnáct (S03E15)
2009 Super drbna (TV seriál)
Konec Disko koštěte (S03E10)
Rufus se žení (S03E05)
Páni z jihu mají radši blondýnky (S02E22)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace