foto

Kirill Pirogov

  • nar. 4.9.1973 (45 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bratstvo
2016 Razbudi meňa
2014 Raskop
2012 Poklonnica
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
Utro
2008 Igra
Tajemný ostrov
2006 Pitěr FM
2005 Žmurki
2003 Být mladý
2002 Azazel (TV film)
2001 Sjostry
2000 Brat 2
1995 Orjol i reška

TV seriály

2017 Trockij (TV seriál)
Těrritorija (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Raskop
2006 Pitěr FM

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace