foto

Arťom Mazunov

  • nar. 31.7.1981 (38 let)
    Komsomolsk na Amuru, Chabarovský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kandahár
2009 Ivan Hrozný
2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
Tajemný ostrov
2007 Beguščaja po volnam
2006 Kontrolnyj poceluj
Čego chočet ženščina?
2005 Sumasšedšij děň

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Mstitěli (S04E14)
další epizody (16)
2012 Dikij (TV seriál)
Posledňaja bitva (S03E16)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
Zoloto mafii (S03E14)
další epizody (16)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Aspirin na tot svet (S02E30)
další epizody (32)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Podstava Dikogo (S01E15)
Dalnobojščiki (S01E14)
další epizody (16)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
2007 Princessa cirka (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Junkera (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Durjochi (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Durjochi (TV seriál)
2011 Dikij (TV seriál)
Na zdorovje (S02E22)
2009 Dikij (TV seriál)
Jesli drug okazalsja vdrug (S01E11)
Novyj god točka ru (S01E08)
Familnoje gnězdo (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky