foto

Marija Bajeva

  • nar. 9.3.1989 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Veďma
2014 Duel. Puškin - Lermontov
2013 Zapach vereska
2012 Ispaněc
2011 Tolko ty (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
Pravosudije volkov
2008 Platon

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Ně zamerzaj-ka! (S04E13)
další epizody (15)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Vernaja těma (S05E03)
2013 Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Revansh (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Posledňaja bitva (S03E16)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
Zoloto mafii (S03E14)
další epizody (16)
2011 Igra (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Aspirin na tot svet (S02E30)
další epizody (32)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Podstava Dikogo (S01E15)
Dalnobojščiki (S01E14)
další epizody (16)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky