foto

Marina Mogilevskaja

  • nar. 6.8.1970 (49 let)
    Zavodoukovsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2010 Dočki-matěri (TV film)
2006 Proryv
Průsmyk smrti (TV film)
2002 Žizň zabavami polna
1997 Tango nad propasťju
1993 Gladiator po najmu
Greshnitsa v maske
1992 Igra vserjoz
Ubijstvo v Sunshine Menor
1991 Tělochranitěl
1990 Raspad
1989 Kamennaja duša

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dělo ob otravlenii (S01E04)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
Graffer (S04E10)
Dolg samuraja (S04E09)
další epizody (11)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Těň prošlogo (S04E02)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ja - ubijca (S03E12)
Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (S03E11)
Igra v koški-myški (S03E09)
další epizody (8)
Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
Ukraděnnyj son (S02E01)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
Prosročennaja viza (S02E07)
Aboněnt nědostupen (S02E05)
další epizody (5)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Kontrolnyj vystrel (S01E10)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)
Opasnoje chobbi (S01E06)
další epizody (7)
Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
Šestěrki umirajut pervymi (S01E05)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace