foto

Nina Puumalainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Nolla astetta (studentský film)
2000 Lohdutusseremonia
1999 Häjyt
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ilolintu (S02E03)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Kuninkaan portti (S01E07)
další epizody (7)
1999 Ihana mies (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Minä, joki ja metsä (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace