foto

Magdalena Tkačíková

  • nar. 3.4.1988 (31 let)
    Jablonné nad Orlicí, Československo

Biografie

Magdalena Tkačíková, začínající česká herečka, se narodila v Jablonném nad Orlicí. Věnuje se sportu, gymnastice, a zejména lehké atletice. Divadlo a herectví ji začalo zajímat až na gymnáziu, kde chodila na dramatický kroužek. Má angažmá v Národním divadle Brno. Hrála prozatím pouze ve třech studentských filmech a malou roli ve filmu Stín smrtihlava (2012).

Mimořádně talentovaná Magdaléna Tkačíková náleží k největším nadějím nejmladší herecké generace v celém kontextu českého divadelnictví. 

Jakub "SimpanzJi" Kos

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šimon a Klára (studentský film)
2015 Možno zajtra (studentský film)
2012 Stín smrtihlava (TV film)
2011 Dřepy v peří (studentský film)
Tak dobrou (studentský film)
2009 Setkání (studentský film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)

Host

TV pořady

2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace