foto

Uwe Kockisch

  • nar. 31.1.1944 (73 let)
    Chotěbuz, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Donna Leon - Tod zwischen den Zeilen (TV film)
Was ich von dir weiß (TV film)
2016 Donna Leon - Das goldene Ei (TV film)
Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
2015 Donna Leon - Tierische Profite (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Donna Leon - Reiches Erbe (TV film)
Konrad & Katharina (TV film)
2013 Donna Leon - Auf Treu und Glauben (TV film)
Rubínově červená
2012 Die Besucher
Donna Leon - Schöner Schein (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
2011 Cesta za pokladem (TV film)
Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume (TV film)
Jorinda a Joringel (TV film)
Salto Vitale (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Morgen musst Du sterben (TV film)
Nechte maličkých přijíti ke mně (TV film)
Tajná operace (TV film)
2009 Ein Dorf schweigt (TV film)
Hoffnung für Kummerow (TV film)
Jako přes tmavé sklo (TV film)
Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Krvavá skvrna (TV film)
Schattenwelt
Stella a hvězda Orientu
Temná hodinka Benátské republiky (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Duell in der Nacht (TV film)
Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Konečná stanice Benátky (TV film)
Zákon laguny (TV film)
2005 Die Nachrichten (TV film)
Dokaž, že je to zlé (TV film)
Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
Tajné kanály (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Kleine Schwester (TV film)
Kleinruppin Forever
Velká voda (TV film)
Zemřít tiše (TV film)
2003 Benátské finále (TV film)
Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
Přátelé z lepší společnosti (TV film)
2002 Die Datsche
Die Mutter (TV film)
Dostanu tě za mříže (TV film)
Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Jediný svědek (TV film)
Julietta
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Null Uhr 12
Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
Tunel
2000 Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1999 Gestern ist nie vorbei (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Das Mambospiel
Straßen von Berlin - Die Bazooka-Bande, Die (TV film)
Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
1997 Berlín - Moskva (TV film)
Hodina rozhodnutí (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Ärzte: Die Narbe des Himmels (TV film)
1993 Schlusschor (TV film)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Im Sog der Angst (TV film)
Landschaft mit Dornen (TV film)
Miraculi
1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
1989 Barbaron (TV film)
Schwein gehabt
1988 Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
Treffen in Travers
1987 Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1985 Rabenvater
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wer bist du? (TV film)
Drei Schwestern (divadelní záznam)
Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
Zeit der Einsamkeit, Die
1983 Alfons Köhler (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Sabine Kleist, sieben Jahre
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (TV film)
Občanská záruka na jeden rok
1980 Nachtasyl (divadelní záznam)
1979 Lachtauben weinen nicht
1978 Eule (TV film)
Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
1976 Tisch und Bett (TV film)
1975 Černý mlynář (TV film)
Das Eiszapfenherz (TV film)
Jenny (TV film)
1974 Für die Liebe noch zu mager
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)

TV seriály

2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
1995 Zappek (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ich will da sein - Jenny Gröllmann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace