foto

Uwe Kockisch

  • nar. 31.1.1944 (76 let)
    Chotěbuz, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Martha & Tommy (TV film)
2019 So weit das Meer (TV film)
2017 Was ich von dir weiß (TV film)
2016 Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
2015 Unter der Haut (TV film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Rudá jako rubín
2012 Die Besucher
Tod einer Polizistin (TV film)
2011 Cesta za pokladem (TV film)
Jorinda a Joringel (TV film)
Salto Vitale (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Morgen musst Du sterben (TV film)
Tajná operace (TV film)
2009 Ein Dorf schweigt (TV film)
Hoffnung für Kummerow (TV film)
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Schattenwelt
Stella a hvězda Orientu
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Duell in der Nacht (TV film)
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
2005 Die Nachrichten (TV film)
Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Kleine Schwester (TV film)
Kleinruppin Forever
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Die Datsche
Die Mutter (TV film)
Dostanu tě za mříže (TV film)
Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Jediný svědek (TV film)
Julietta
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Null Uhr 12
Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
Tunel
2000 Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1999 Gestern ist nie vorbei (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Das Mambospiel
Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
1997 Berlín - Moskva (TV film)
Hodina rozhodnutí (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Ärzte: Die Narbe des Himmels (TV film)
1993 Schlusschor (TV film)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Im Sog der Angst (TV film)
Landschaft mit Dornen (TV film)
Miraculi
1989 Barbaron (TV film)
Schwein gehabt
1988 Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
Treffen in Travers
1987 Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1986 Rabenvater
1984 Zeit der Einsamkeit, Die
1983 Alfons Köhler (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Die Nebelschlucht (TV film)
Sabine Kleist, sieben Jahre
1981 Občanská záruka na jeden rok
1979 Hrdličky nepláčou
1978 Eule (TV film)
Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
1976 Stůl a lože (TV film)
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Die Falle (TV film)
Jenny (TV film)
Černý mlynář (TV film)
1974 Für die Liebe noch zu mager
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)

TV seriály

2019 Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
Ewige Jugend (E25)
2018 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S04E06)
Geliehenes Glück (S04E05)
Blühendes Land (S04E04)
další epizody (6)
Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Am Abgrund (S03E05)
Der Amerikaner (S03E04)
další epizody (6)
Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2013 Jezero Weissensee (TV seriál)
Morgenluft (S02E06)
Der Überfall (S02E05)
Liebe ist stärker als der Tod (S02E04)
další epizody (6)
Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S01E06)
Das Konzert (S01E05)
Eine alte Leidenschaft (S01E04)
další epizody (6)
Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Blutige Stadt (E06)
Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Donna Leonová (TV seriál)
Krvavá skvrna (E14)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2007 V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Ørnen (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
Zemřít tiše (E07)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Benátské finále (E05)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
1995 Zappek (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wer bist du? (E94)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Anruf kam zu spät (E24)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ich will da sein - Jenny Gröllmann

Divadelní záznam

1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Nachtasyl (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky