foto

Galina Anisimova

  • nar. 5.5.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
Ni za čto ně sdamsja (TV film)
2013 Semejnoje sčasťje (TV film)
2012 Žena Štirlica (TV film)
2010 Alexandra (TV film)
Na igre 2: Novyj uroveň
2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
1998 Děň polnolunija
1991 Au! Ograblenije pojezda
1983 Privět s fronta (TV film)

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Slepoj povorot (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Švedskije spički (E03)
2017 Krylja Pegasa (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Semejnyj podrjad (S02E09)
2014 Polosa otčužděnija (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Ně zamerzaj-ka! (S04E13)
Ochota na mera (S04E06)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
"Musor" protiv musora (S03E04)
Svingermanija (S03E03)
Dom, milyj dom (S03E02)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Děti do 16... (S02E29)
Avtobus těrpimosti (S02E25)
Na zdorovje (S02E22)
další epizody (7)
Sročno v nomer (TV seriál)
Meč samuraja (S03E02)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Finiš (S03E11)
2007 Mačecha (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
Něotložka (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky