foto

Guillermo García Cantú

  • nar. 24.8.1960 (58 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Vagabunda
1993 En medio de la nada
1991 Dentro de la noche
1989 Cita con la muerte
1983 Cuarteto para el fin del tiempo

TV seriály

2014 La Malquerida (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
2006 Código postal (TV seriál)
2005 La Madrastra (TV seriál)
Peregrina (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
Mujer bonita (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
Serafín (TV seriál)
1996 Canción de amor (TV seriál)
Marisol (TV seriál)
1995 Acapulco, cuerpo y alma (TV seriál)
1994 Marimar (TV seriál)
Volver a empezar (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1992 Triángulo (TV seriál)
1990 Cuando llega el amor (TV seriál)
1988 Atrapada (TV seriál)
Casa al final de la calle, La (TV seriál)
1987 Como duele callar (TV seriál)
1986 Engaño, El (TV seriál)
Hora Marcada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace