foto

Didier Decoin

  • nar. 13.3.1945 (75 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tvář spravedlnosti (TV film)
2015 Pierre Brossolette ou les passagers de la lune (TV film)
2012 Mon frère Yves (TV film)
2010 Diamants de la victoire, Les (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
1999 Balzac (TV film)
Jakub lhář
1998 Venise est une femme (TV film)
1994 Des feux mal éteints
1991 Mimo život
1990 Vražedný tanec
1986 Soldat Richter (TV film)
1983 Práskač
Un bon petit diable
1981 Les fiançailles de feu (TV film)
Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1979 I jako Ikarus
Nuit de l'été, La (TV film)
1974 La Merveilleuse visite

TV seriály

2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1988 Un château au soleil (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 38 svědků - kniha
2007 Promeneuse d'oiseaux, La (TV film) - kniha

Režijní filmografie

Filmy

1981 Poslední noc Marie Stuartovny (TV film)

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mon frère Yves (TV film)
1981 Les fiançailles de feu (TV film)

Host

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
1994 Lignes de mire (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky