foto

Norbert Ferrer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 De plus belle
Je vais mieux
Rock’n Roll
2016 Prodavač
2012 Dead Shadows
Hénaut président
Le paradis des bêtes
2010 Les Mains libres
Něco za něco
2008 Versailles
2007 Le Boast
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)

TV seriály

2012 Trafics (TV seriál)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)

Dokumentární

2007 Secrets d'histoire (TV seriál)

TV pořady

2006 Nada x aquí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace