foto

Axel Barth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 So weit das Meer (TV film)
2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
2016 Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
2010 Zrovna Afrika (TV film)
2009 Der Kapitän - Packeis (TV film)
Der Kapitän - Piraten (TV film)

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
Der große Augenblick (S09E14)
Verloren in Afrika (2) (S08E13)
další epizody (4)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Přátelství (S10E16)
Lauřino rozhodnutí (S10E15)
Lepší zlomená noha nežli vaz (S10E12)
další epizody (7)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
Pašeráci zvířat (S09E07)
Sebeobrana (S09E06)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Nemilosrdně (S08E09)
Svátek matek (S08E08)
Přátelé v nouzi (S08E05)
další epizody (4)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Náraz (S07E07)
Smrtonosná zásilka (S07E06)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Černé ovce (S06E05)
V křížové palbě (S06E04)
Schmölderův sen (S05E15)
další epizody (4)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Znepřátelení bratři (S05E14)
Smrt z motoru (S05E11)
Tina a Aysim (S05E09)
další epizody (4)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
Schumannova velká šance (S04E15)
Mat (S04E14)
další epizody (4)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1994 Kleiner Mann ganz groß (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace