foto

Horst Krause

  • nar. 18.12.1941 (78 let)
    Bönhof, Západní Prusko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krauses Umzug (TV film)
2019 Krauses Hoffnung (TV film)
2016 Krauses Glück (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2014 Krauses Geheimnis (TV film)
Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Polizeiruf 110: Wolfsland (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Die Gurkenkönigin (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Krauses Braut (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
2010 Boxhagener Platz
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
2009 Die Blücherbande (TV film)
Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
Krauseho kúra (TV film)
Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
2008 Instruktor Schmidt
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
U-900
2007 Krauses Fest (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Reine Geschmacksache
2006 Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
Schwere Jungs
2005 Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
Sladký život na Ibize
2003 Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Schultzeho chytlo blues
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Das letzte Versteck (TV film)
Klaustrophobie
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Die Polizistin (TV film)
Fernes Land Pa-Isch
Fisimatenten
Gripsholm
Schweigen ist Gold (TV film)
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Die Spesenritter (TV film)
E-m@il an Gott (TV film)
Nočňátka
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Sieben Monde
1997 Gelegenheit macht Liebe (TV film)
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Sausages
1996 Amerika (TV film)
Charleys Tante (TV film)
Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Die Spur der roten Fässer
Liane (TV film)
Männerpension
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
Tote sterben niemals aus (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)
Dicke Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)
Schräge Vögel (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1993 Wir können auch anders...
1992 Landschaft mit Dornen (TV film)
Tatort - Tod aus der Vergangenheit (TV film)
1991 Ein kleiner Knall am Nachmittag (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Tod des Pelikans (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
1983 Henry a Xenie
1981 Asta, můj andílek
1980 Glück und Glas (TV film)
1975 Die Spuren des Helfried Pappelmann (TV film)
1962 Fabel vom Eichhorn, dem Drachen und dem Tigermann, Die (TV film)

TV seriály

2020 Krüger (TV seriál)
Kryger bleibt Krüger (E04)
2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
Krügers Odyssee (E02)
2008 Commissario Laurenti (TV seriál)
Der Tod wirft lange Schatten (E04)
2007 Commissario Laurenti (TV seriál)
Tod auf der Warteliste (E03)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Kleine Fische, große Fische (E18)
1999 Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
1998 Der Laden (TV seriál)
1996 Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Erbschaft (E01)
Bella Block (TV seriál)
Liebestod (E02)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Robert und seine Schwestern (E134)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Unter einem Dach (E118)
Ich werde dich nie verraten (E114)
Um jeden Preis (E113)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Fall Petra Hansen (E65)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Letzte Ausfahrt Westberlin (TV film)
2003 Verkauftes Land (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky