foto

Tuncel Kurtiz

  • nar. 1.2.1936
    Bilecik, Turecko
  • zem. 27.9.2013 (77 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mutlu aile defteri
2010 Černá a bílá
2009 Güz sancisi
2008 Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (TV film)
2007 Na druhé straně
2002 A cavallo della tigre
2001 Nyári vakáció
Sellâle
1998 Sawdust Tales
1997 Akrebin yolculugu
Gräfin Sophia Hatun
Işıklar sönmesin
Straße nach Istanbul, Die (TV film)
Vive la mariée... et la libération du Kurdistan
1996 Cémile
Tabutta Rövaşata
İstanbul Kanatlarımın Altında
1995 Ask Ölümden Soguktur
1994 Bir ask ugruna
1993 Dunkle Schatten der Angst
1991 Ich liebe Deutschland (TV film)
1990 Skyddsängeln
Zeit der Rache
1989 Noel Baba (TV film)
Täcknamn Coq Rouge
1986 Den frusna leoparden
Hiuch HaGdi
1985 Abschiebung, Die (TV film)
1984 Turecké video
1983 Kalabaliken i Bender
Zeď
1981 Kleiner Mann was tun
1980 Bereketli topraklar üzerinde
Lyckliga vi...
1978 Kanal
Stádo
1976 Autobus
1970 Naděje
1967 Kuduz Recep
Kulky mi neublíží
Road That Has No End, The
1966 Hudutların Kanunu
Karanlikta vurusanlar
Kůň, žena a zbraň
Nikahsizlar
Silahlarin kanunu
Yigit yarali olur
1965 Babasiz yasayamam
Ben öldükçe yasarim
Bir caniye gönül verdim
Büyük sehrin kanunu
Haracima dokunma
Konyakçi
Krallar krali
Sayili kabadayilar
Sokaklar yaniyor
Sokakta kan vardi
Üçünüzü de mihlarim
1964 Seytanin usaklari

TV seriály

2009 Ezel (TV seriál)
2007 Asi (TV seriál)
1989 Mahabharata (TV seriál)
1985 Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Legende vom hässlichen König
2014 Çupriya (TV film) - vyp.
2003 Inat hikayeleri
1995 Yilmaz Güney: Adana-Paris

Režijní filmografie

Filmy

1980 Lyckliga vi...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace