foto

Alexandr Pavlovskij

  • nar. 26.5.1947 (71 let)
    Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Rebjonok k nojabrju
Útlocitný policajt
1991 I čjort s nami!
1990 Astenický syndrom
1980 Berjom vsjo na sebja
1971 Mohyla Lva
1969 Sotvori boj

TV seriály

2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Atlantida
1992 Rebjonok k nojabrju
1991 I čjort s nami!
1988 Světlaja ličnosť
1986 Na ostrije meča
1983 Zeljonyj furgon (TV film)
1980 Děputatskij čas
1975 Ar-chi-me-dy!

TV seriály

2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
Boj bez pravil (S01E03)
Pobeg (S01E02)
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace