foto

Michael Brostrup

  • nar. 15.1.1965 (55 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krudttønden
2018 Složka 64
2017 Zimní bratři
2016 Vindmøllernes Sus
Vzkaz v láhvi
2015 9. duben
2014 Zabijáci
2013 Overgang
Sex, drogy a daně
Střelec
Tarok
Žena v kleci
1994 Min fynske barndom

TV seriály

2018 Kriger (TV seriál)
Begravelsen (E01)
Pro a proti (TV seriál)
2016 Bedrag (TV seriál)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky