foto

Michael Brostrup

  • nar. 15.1.1965 (56 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krudttønden
Shorta
2018 Složka 64
2017 Zimní bratři
2016 Vindmøllernes Sus
Vzkaz v láhvi
2015 9. duben
2014 Zabijáci
2013 Overgang
Sex, drogy a daně
Střelec
Tarok
Žena v kleci
1994 Min fynske barndom

TV seriály

2021 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2020 Výkřik bez ozvěny (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2018 Ve starých kolejích (TV seriál)
Válečník (TV seriál)
Begravelsen (E01)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky