foto

Ari Hellman

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Elli (TV film)
Lintu sininen (TV film)
2003 Rio ja Tinto (TV film)
2002 Luokkajuhla (TV film)
1996 Alkoholiton(ik) (TV film)

TV seriály

2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Lemmenhuolia (S03E05)
Kuka on kukin (S03E04)
Näkyyks kello (S03E03)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (11)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
2003 Hiljaista on (TV seriál)

Dokumentární

2005 Juice & Mikko: Senaattori ja Boheemi - dokumentti (TV film)
2004 Oiva Lohtander - hilpeitäkin hetkiä (TV film)

TV pořady

2003 Harakanpesä (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace