foto

Jurij Ivanov

  • nar. 26.10.1951
  • zem. 18.10.2019 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nol (TV film)
Puť na ostrov katoržnych
2016 Nouzový let
2010 Čelověk s bulvara KapucinoK
2009 Pojedinki: Sčastě razvědčika (TV film)
2008 Sčastlivogo puti (TV film)
Žij a nezapomínej

TV seriály

2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Doroga ogňa (E01)
2017 Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
2016 Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Išču mužčinu (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Meteorit (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kniga (S07E02)
2013 Dělta (TV seriál)
Ikornaja lichoradka (S01E03)
Otěc (S01E02)
Falšivaja nota (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Špionskije igry (S05E16)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky