foto

Tino Struckmann

  • nar. 27.5.1971 (49 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Iron Cross: The Road to Normandy
2017 Distress Code 1201
2016 Expendable Assets
2015 The Last Rescue
2014 Peklo v Ardenách
Sector 4
2011 Code 207
Normandie
2010 Abandoned
Groupie
2009 Poslední dny války
The Dog Who Saved Christmas (TV film)
Útěk na Horu čarodějnic
2008 Červený pás
1995 Blonde Heaven

TV seriály

2018 Timeless (TV seriál)
The War to End All Wars (S02E01)
2017 Colony (TV seriál)
The Garden of Beasts (S02E10)
Tamam Shud (S02E09)
Fallout (S02E06)
2016 Colony (TV seriál)
In From The Cold (S01E08)
2013 Liga snů (TV seriál)
Rafi and Dirty Randy (S05E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Štěstí ze zastavárny (S14E06)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zapálená kriminalistka (S13E08)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokojová služba (S12E04)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dívka v modrém (S10E11)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Přímo v kanceláři (S02E21)
2005 E-Ring (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
První pohled klame (S02E08)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
With Honor (S01E18)

Dokumentární

2010 Pachateli na stopě (TV seriál)
2009 Turning Point, Graf Zeppelin

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Expendable Assets

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky