foto

Jakob M. Erwa

  • nar. 17.7.1981 (39 let)
    Štýrský Hradec, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Střed mého světa
2015 HomeSick
2007 Heile Welt
2005 Neun

TV seriály

2009 tschuschen:power (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Střed mého světa
2015 HomeSick
2007 Heile Welt

TV seriály

2009 tschuschen:power (TV seriál)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Heile Welt

Producentská filmografie

Filmy

2007 Heile Welt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky