foto

Benoît Girard

  • nar. 26.1.1932 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Felix a Meira
2009 Polda po tátovi
2006 Secret de ma mère, Le
2005 Chcete být hvězdou?
Maurice Richard
2004 Camping sauvage
Dans une galaxie près de chez vous - Le film
Espérance, L'
2001 Du pic au coeur
1996 Ulice
1977 Panique
1976 Parlez-nous d'amour
1972 House of Lovers
1969 Bilan (TV film)
1963 Amanita Pestilens

TV seriály

2010 Les rescapés (TV seriál)
2005 Minuit, le soir (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Vice Caché (TV seriál)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)
1998 Part des anges, La (TV seriál)
1997 Un gars, une fille (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)
1982 Peau de banane (TV seriál)
1975 Y'a pas de problème (TV seriál)
1970 Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1963 Ti-Jean caribou (TV seriál)
1960 Côte de sable, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace