foto

Vladimír Tůma

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Smír Tantalův (divadelní záznam)
1974 Jakobín (TV film)
1973 Koncert z oper R. Wagnera (koncert)
1972 Holka na vdávání (TV film)
Svatba v terénu (TV film)
1971 Hříchy mládí (TV film)
Moderní byt (TV film)
Zázrak v Oužlebičkách (TV film)
1961 Lék (studentský film)
Turista (studentský film)

Dokumentární

1976 Juliette Gréco (koncert)
1960 Zelená ulice (studentský film)

TV pořady

1973 Česká filharmonie hraje a hovoří (TV pořad)

Hudební videoklipy

1961 Edita Štaubertová: Babičko, nauč mě charleston (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace