foto

Jekatěrina Šagalova

  • nar. 5.6.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Běrcy
2008 Tenkrát v provincii
2005 Sobaka Pavlova

TV seriály

2018 Doroga iz žjoltogo kirpiča (TV seriál)
2016 Kurkul (TV seriál)
2015 Svodnyje suďby (TV seriál)
2013 Tamarka (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky