foto

Miroslav Malič

  • nar. 21.8.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Prišvinovy papírové oči

TV seriály

2017 Tajny sledstvija (TV seriál)
Kapriz (S17E05)
Koški-myški (S17E01)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Bližnij krug (S16E08)
Poslednij Vyzov (S16E07)
další epizody (8)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
Maska smerti (S15E07)
Dolžnik (S15E06)
další epizody (8)
2014 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dostavka (S14E08)
Boďaga (S14E07)
Dobryj čelovek (S14E06)
další epizody (8)
2013 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
Marakasy (S13E09)
Semja bez uroda (S13E08)
další epizody (10)
2012 Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
Relikt (S12E05)
Roditělskij děň (S12E04)
další epizody (7)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Gop-stop (S10E10)
Podozrevajemyj džip (S10E07)
Krov za krov (S10E06)
další epizody (12)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Tajny sledstvija (TV seriál)
Gruppa riska (S08E05)
Kollekcioněry (S08E04)
Semejnoje dělo (S08E02)
další epizody (4)
2007 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
Domoj (S07E05)
Rodstvennyje uzy (S07E04)
další epizody (6)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
Srok davnosti (S06E05)
Zaščita svidětělja (S06E04)
další epizody (6)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S09E07)
Episode 4 (S09E04)
Episode 1 (S09E01)
další epizody (4)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)
Smerť za kadrom (S05E05)
Fotograf (S05E03)
další epizody (5)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 9 (S07E09)
Episode 6 (S07E06)
další epizody (8)
2004 Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Istorija bolezni (S04E05)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
další epizody (6)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Pokušenije (S03E06)
Ovečja škura (S03E05)
Bumažnaja rabota (S03E04)
další epizody (6)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lochotron (S05E04)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)
Rol žertvy (S02E05)
Marionětki (S02E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Tri dorogi (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
2012 Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Marš Mendělsona (S05E19)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Marš Mendělsona (S05E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky