foto

Victor Campos

  • nar. 15.1.1935 (85 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Locker 13
2006 Ray of Sunshine
2005 Murder on the Yellow Brick Road
2004 Krvavé stopy
2002 Sleepaway Camp IV: The Survivor
1997 Neslušné chování IV
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
Vražedná nevinnost
1992 Respekt
1988 Rozhodující úder
1985 Dopravní přestupky
Kids Don't Tell (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1981 Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
1979 Five Days from Home
High Midnight (TV film)
1977 Černá neděle
1976 Shark Kill (TV film)
1975 Foster and Laurie (TV film)
Impostor, The (TV film)
Mistr pistolník
One of Our Own (TV film)
1974 Newman's Law
1973 Call to Danger (TV film)
1970 The Adversary

TV seriály

2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Peklo, 1. část (S03E01)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Staff Infection (S01E15)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Abby Road (S06E12)
1999 Roswell (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Thanksgiving Until It Hurts (S03E10)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Heaven (S02E10)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Opojná smrt (S03E08)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Beyond the Golden Door (S01E04)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Opožděná spravedlnost (S03E23)
Absolutní nevinnost (S03E22)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Suvenýr z Atlantic City (S02E10)
Smrt není nejhorší známka (S01E13)
Polda v kleci (S01E10)
Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Loupež (S01E04)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E07)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

2002 Ultimate Fights from the Movies - a.z.
1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky