foto

Niko Nykänen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

TV pořady

2019 Emma Gaala 2019 (TV pořad)
2017 Gladiaattorit (TV pořad)
2016 Emma-gaala (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Voitolla yöhön (TV pořad)
2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
2012 Heikki & Mikko Show (TV pořad)
The Voice of Finland (TV pořad)
2010 Kultainen TV (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2006 Baari (TV pořad)
Pokerimestari 2006 (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Sillä silmällä (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
2002 Popstars (TV pořad)
1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Koncert

2014 Cheek - Live@Olympiastadion (koncert)

Zvukařská filmografie

TV pořady

1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky