foto

Matti Palvalehto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV pořady

2006 FC Nörtit (TV pořad)
Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Sorainen (Harkimo) (TV pořad)
2004 Miljonääri-Jussi (TV pořad)
2003 Haluatko filmitähdeksi? (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
Kuutamolla (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Ruben & Joonas (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky