foto

Philippe Léotard

  • nar. 28.8.1940
    Nice, Francie
  • zem. 25.8.2001 (60 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 I pro lásku se zabíjí - a.z.
1998 La momie à mi-mots
1997 Gueules d'amour
1996 Black Dju
Pandora
Pigeon volé (TV film)
1995 Bídníci 20. století
Dítě jako dědictví (TV film)
Elisa
Philippe Léotard chante et parle
1994 Le Voleur et la menteuse
1993 Le condamné
Volný pád (TV film)
1992 Dům na prodej
Im Kreis der Iris (TV film)
1991 In the Eye of the Snake
Maso
1990 Adieu mes jolies (TV film)
Day of Reckoning, The (TV film)
Gavre Princip - Himmel unter Steinen
Jsou dny... a úplňky
Le grand ruban (Truck)
Vězení - Není čas na spravedlnost
1989 Banquet, Le (TV film)
Půlnoční sirény (TV film)
Suspect, Le (TV film)
1988 Ada dans la jungle
Jih
Kámen mudrců
La couleur du vent
Le testament d'un poète juif assassiné
Snack Bar Budapešť
1987 Si le soleil ne revenait pas
1986 Exit-exil
L'état de grâce
Le paltoquet
Marine blues
Ça n'arrive jamais
1985 Adieu blaireau
Rouge-gorge
Tanga, Gardelův exil
Úsvit
1984 Femmes de personne
La pirate
Les fauves
Ni avec toi ni sans toi
Une rébellion à Romans
1983 Ahoj, tajtrlíku!
1982 Hiver 60
Mora
Paradis pour tous
Práskač
Šok
1981 Chambre 17 (TV film)
Les babas cool
1980 La Petite sirène
La tisane des sarments (TV film)
Stopa gigantů
Une semaine de vacances
1979 La mémoire courte
1978 Jdi za mámou, táta pracuje
Judith Therpauve
1977 Bonheur, impair et passe (TV film)
La Communion solennelle
La comédie du train des pignes
Soudce zvaný šerif
1976 Dobrák a zlí lidé
Hôtel Baltimore (TV film)
L' Ombre des châteaux
Les conquistadores
1975 Francouzská spojka 2
Jako štvaná zvěř
La guerre de pétrole n'aura pas lieu
La mémoire
Le chat et la souris
Vincent mit l'âne dans un pré (et s'en vint dans l'autre)
1974 Juliette a Juliette
Le Milieu du monde
Le beau samedi
Ne tak zlý
Otevřená tlama
Padena - le jour de ce soir-là (TV film)
1973 Kamouraska
Les hasards de la gloire
Voyage, Le (TV film)
Šakal
1972 Cerisaie, La (TV film)
Franc-tireur, Le
Hezká holka jako já
Rak
Tehdy nám bylo dvacet
1971 Camille
Crime et châtiment (TV film)
Dvě Angličanky a kontinent
Max a rváči
Mot frère et le mot camarade, Le
1970 Rodinný krb

TV seriály

1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Journal, Le (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1974 Cloche tibétaine, La (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)

Dokumentární

1987 Jane Birkinová očima Agnes Vardové

TV pořady

1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace