foto

Sam Malkin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2005 Saw 2
2000 Baby (TV film)
1999 Smrt milionáře (TV film)
Zaujmi pózu
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
1997 Protitah
1996 Legend of Gator Face, The
Talk to Me (TV film)
1995 Blood & Donuts
Johnny & Clyde (TV film)
Muž v podkroví (TV film)
Reluctant Deckhand, The
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Boozecan
Zpět v akci
1992 Slepcova lest (TV film)
Smrtelný hřích (TV film)
Tah jezdcem
Vánoční skrýš (TV film)
1991 Silent Motive (TV film)
1990 Stella
Still Life
1989 Final Notice (TV film)
Passion and Paradise (TV film)
Perfektní svědek (TV film)
Where the Spirit Lives
1988 Krvavé souvislosti
Palais Royale
Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1987 Blindside
Lena: My 100 Children (TV film)
Nebezpečný Caribik
Smrtící dech zimy
The Big Town
1986 Rockabye (TV film)
1985 Kouzelné Vánoce
1983 Videodrom
1982 Trapped

TV seriály

2017 People of Earth (TV seriál)
Gerry's Return (S02E03)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Dívka odjinud (TV seriál)
Rise (S05E16)
Let Them Burn (S05E15)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Hail, Hale (S03E12)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Worth (S01E06)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zeptejme se dívky (S02E11)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Lampa pravdy (S03E04)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Cikánská skládačka (S02E06)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Miracle (S01E03)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Diamanty nejsou navždy (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky