foto

Charles Robinson

  • nar. 13.4.1932
    Orange, New Jersey, USA
  • zem. 22.7.2006 (74 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cable Guy
1987 Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1977 Stopa škorpiona (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
1975 Man on the Outside (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
So Evil, My Sister
1973 Daring Dobermans, The
Set This Town on Fire (TV film)
The Six Million Dollar Man (TV film)
1972 The Screaming Woman (TV film)
1971 Most v džungli
The Brotherhood of Satan
1970 Triangle
1968 For Singles Only
Time to Sing, A
1966 Strážní loď Sand Pebbles
The Singing Nun
1965 Drahá Brigitto
Shenandoah
1963 Take Her, She's Mine
1962 The Interns
1961 Třpyt v trávě

TV seriály

1985 Comedy Factory (TV seriál)
Divočina (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Daddy's Gone a Hunt'n (S01E02)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
New Loretta Young Show, The (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky