foto

Sesa Lehto

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Levyt ja valokuvat
2014 Back to business (studentský film)
2011 Pompeijin viimeiset päivät
2006 Kodit ja kalusteet (TV film)
Světla v soumraku
Unna a Nuuk
2004 Impérium jazzu
2002 Minä en ole kone (studentský film)
Rakkaus on aarre
Viime hetken ostoksia (studentský film)
2001 Kuilu (studentský film)
1998 Taivaallinen illallinen (studentský film)

TV seriály

2014 Syke (TV seriál)
Julkinen eläin (S01E08)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Brysselin paperit (E08)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Äkkiä on ilta (E04)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
Ystävät kaukana - osa 1 (E05)
Hyvä veli, paha veli - osa 1 (E03)
další epizody (5)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Helppo elämä (TV seriál)
Oikeus ja kohtuus (S02E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Työsuhde (E04)
Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Veljensä vartija (S03E08)
Lapsen etu (S03E07)
Melontaa ja murhia (S03E02)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky