foto

Tom Simcox

  • nar. 17.6.1937 (81 let)
    Medford, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
1986 Acceptable Risks (TV film)
1977 Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
1976 Hollywood Man
1972 Piranha
1970 The Aquarians (TV film)
1968 Braddock (TV film)
Istanbul Express (TV film)
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
Incident at Phantom Hill
Iron Men, The (TV film)
1965 Shenandoah
1964 The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)

TV seriály

1989 Dragnet (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Monty Nash (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace