foto

Dóri Sakurada

  • nar. 7.12.1991 (28 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Back Street Girls: Goku Dolls
Gekidžóban Rikekoi: Rikei ga koi ni očita node šómei šite mita.
2018 Báčan road
Even: Kimi ni okuru uta
Ra
2017 Kimi no suizó o tabetai
2016 Zen'in, kataomoi
2015 orange-オレンジ-
Šúkacu
2014 Džinró game: Beast Side
Gajimaru Shokudo no Koi
Marching: Ashita e
2012 Playgirls 2012 (TV film)
2011 OOO, Den-O, All Riders: Let's Go Kamen Riders
Ousama Game
2010 Beck
Kamen raidâ x Kamen raidâ x Kamen raidâ the movie: Choudenou torirojî - Episode blue - Haken imajin wa new toraru
Shokudo katasumuri
2009 Cafe Daikanyama III: Sorezore no Ashita
Gekidžóban Čó Kamen raidá den'ó & Dikeido Neo dženeréšonzu – Onigašima no senkan
Umi no ue no kimi wa, icumo egao.
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
2007 Ašita no ataši no cukurikata

TV seriály

2019 Coffee & Vanilla (TV seriál)
Džúhaime: Coffee & vanilla (E10)
Kjúhaime: Risk & danger (E09)
Hačihaime: Host & mother (E08)
další epizody (10)
Perfect Crime (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
2017 Good Morning Call -Our Campus Days- (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
Kuzu no honkai (TV seriál)
Madži de kókai šitešimasu (TV seriál)
2016 Good Morning Call (TV seriál)
Hacukoi geinin (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Koe koi (TV seriál)
2015 Atelier (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
Koibumi Biyori (TV seriál)
2012 Suugaku♥Joshi Gakuen (TV seriál)
2011 Misaki Number One!! (TV seriál)
2010 Kurôn beibî (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Hokaben (TV seriál)
Tókjó šódžo (TV seriál)

Koncert

2014 Super Handsome Live 2014 (koncert)
2013 Super Handsome Live 2013 (koncert)
2011 Super Handsome Live 2011 (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky