foto

Ciarán McMenamin

  • nar. 1.10.1975 (43 let)
    Enniskillen, Hrabství Fermanagh, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 In View
Una
2014 Porazit Socrata
2013 Made in Belfast
The Psychopath Next Door (TV film)
2012 Skok
2010 Outcast
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 One Hundred Mornings
2008 Lena: The Bride of Ice
Mesiáš (TV film)
Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2003 The Private Life of Samuel Pepys (TV film)
Watermelon (TV film)
2002 Bollywood Queen
Porazit Ježíše (TV film)
Sunday (TV film)
2001 Fancy Dress
Na konci všech válek
Sideshow
Zkurvená existence
2000 County Kilburn
1999 A Rap at the Door
David Copperfield (TV film)
Zákop
1998 Cluck
Titanic Town

TV seriály

2017 Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Early Bird (S03E06)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Děsivá symetrie (S06E03)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Das Ende der Zukunft (2) (S05E06)
Das Ende der Zukunft (1) (S05E05)
Der Prototyp (S05E04)
další epizody (13)
2007 True Dare Kiss (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
2002 Any Time Now (TV seriál)
1998 The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)
2002 Tajuplná příroda (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace